Formació per a joves esportistes a l’Espai Boule

L’Espai Boule va acollir aquest passat divendres, 22 de març, diverses sessions formatives per a més de 80 joves esportistes de diverses procedències. La iniciativa es va realitzar amb la col·laboració de l’empresa Mare Nostrum, la qual organitza diversos esdeveniments esportius de futbol i bàsquet de rellevància al territori durant els dies de Setmana Santa.

L’objectiu de les sessions va ser oferir-los una breu introducció als idiomes de català i el castellà, així com al vocabulari més tècnic i específic futbolístic en clau d’accessibilitat i inclusió. Aquests joves estaran formant-se al territori per després retornar als seus països i servir d’exemple a altres futbolistes.

L’organització reusenca OpenEurope, integrada en la xarxa de l’Espai Boule, participa en diverses iniciatives relacionades amb el món de l’esport i el lleure, on destaquen les relacionades amb l’esport accessible i inclusiu. Un bon exemple és aquest projecte finançat per la Comissió Europea EU Sport Includes, on es treballa conjuntament amb dues associacions esportives d’Europa per aprendre com millorar l’accessibilitat i la inclusió per a persones de grups desafavorits en l’entorn esportiu.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.