Formació per aconseguir que les reunions amb les entitats siguin efectives

Formació reunions efectives

La regidoria de Relacions Cíviques continua el programa de formació a les entitats durant el confinament i aquesta setmana proposa una xerrada amb l’economista i experta en direcció i gestió d’entitats no lucratives, Irene Borràs Garrido, que tracta sobre com aconseguir reunions efectives amb els associats, amb o sense confinament. Forma part del programa Reus@Casa i s’ha adaptat a les nov es circumstànies generades arran del COVID-19.

La sessió està pensada per acompanyar i donar suport a les entitats. Segons Montserrat Caelles, regidora de Relacions Cíviques, “les associacions neixen i funcionen amb una vocació molt clara de servei: millorar el barri, potenciar i donar a conèixer determinades problemàtiques, donar suport a persones amb necessitats especials, fomentar el teatre, la música, la cultura… però el seu dia a dia també comporta una part important de direcció, gestió, comptes, o organitzar esdeveniments, entre d’altres, i per això els volem donar suport”.

Des de la regidoria de Relacions Cíviques es du a terme un programa de píndoles de formació online que es publiquen cada dijous o que es poden consultar a través de les webs reus.cat/agenda i entitatsreus.cat i també al canal You Tube i la resta de xarxes socials de Reus_cat.

Amb el recurs d’aquesta setmana s’ofereixen pautes i idees per fer les reunions més efectives i es valora, per exemple, com aconseguir que l’allargada de les reunions no sigui sistemàtica, com prendre decisions de manera consensuada o com arribar a organitzar reunions productives.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.