Fundació Repsol llança la 10a convocatòria de la seva acceleradora per startups d’energia

Fundació Repsol llança la 10a convocatòria de la seva acceleradora per startups d'energia

Ja està oberta la 10a convocatòria del Fons d’Emprenedors, l’acceleradora de Fundación Repsol, l’objectiu de la qual és donar suport a startups innovadores en els àmbits de les tecnologies de baixes emissions, economia circular i digitalització de la indústria energètica

Fundación Repsol posa en marxa la desena convocatòria del seu Fons d’Emprenedors, un programa d’acceleració per donar suport a startups que ofereixin solucions innovadores en els àmbits de les tecnologies de baixes emissions, l’economia circular i la digitalització de la indústria energètica.

Els emprenedors que vulguin participar-hi podran presentar els seus projectes des d’avui i fins al 3 de març de 2021, a través d’un formulari disponible a fundacionrepsol.com El Fons d’Emprenedors dona suport cada any, a entre sis i vuit empreses en fase precomercial, donant-los l’impuls que necessiten per convertir-se en realitats de mercat en el menor temps possible. Totes elles tenen en comú que estan desenvolupant innovacions que contribueixen a una transició energètica més sostenible.

Els projectes que resultin seleccionats rebran suport econòmic de fins a 120.000 euros durant un any i assessorament per part d’un equip de mentors experts que els acompanyarà durant l’etapa d’acceleració. Quan això sigui possible, les startups també poden testar prototips a instal·lacions industrials i desenvolupar pilots en col·laboració amb els professionals de Repsol. Aquest suport no implica cap mena de participació en el capital de l’empresa ni cessió de drets de propietat intel·lectual per part de Fundación Repsol. El procés d’acceleració té una durada d’un any amb inici el setembre de 2021.

¿Qui pot participar?

La convocatòria de Fundación Repsol té caràcter internacional i està oberta a petites i mitjanes empreses de base tecnològica en fase precomercial que treballin solucions innovadores en els següents àmbits:

  • Tecnologies d’energia de baix carboni i economia circular
  • Biotecnologia per a solucions energètiques sostenibles
  • Productes i serveis basats en mobilitat avançada i renovables
  • Tecnologies digitals per a optimització d’actius a la indústria energètica
  • Solucions nanotecnològiques per a optimització d’actius a la indústria energètica i millora de propietats dels productes

Enllaç a les Bases Legals

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.