Fundación Repsol dóna suport als Jocs SpecialOlympics Reus 2016

Signatura Fundació Repsol especial Olímpics Reus

Fundación Repsol ha signat un conveni de col·laboració amb Especial Olympics España per a l’organització dels Jocs SpecialOlympics Reus 2016, esdeveniment esportiu europeu per a persones amb discapacitat intel·lectual, que se celebraràa aquesta ciutat del 23 al 27 de novembre.

La signatura del conveni ha tingut lloc a l’Ajuntament de Reus en un acte al qual hi han assistit Luisa Roldán, gerent de l’Àrea Social de la Fundación Repsol; Josep Francesc Font, Director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona; Enric Blesa, President dels SpecialOlympics, i per part de l’Ajuntament de Reus, hi ha assistit Jordi Cervera, regidor d’Esports i Montse Vilella, regidora de Benestar Social.

Aquesta cita esportiva comptarà amb sis modalitats: natació, bàsquet (femení, masculí i unificat), tennis, pàdel, gimnàstica rítmica i proves motrius, una modalitat esportiva exclusiva d’SpecialOlympics. S’estima la participació de800 esportistes, 200 entrenadors i delegats i 400 voluntaris.

Per part de Fundación Repsol, l’objectiu d’aquesta col·laboració és el de potenciar els valors de l’esport com a una eina d’integració que mostra que el talent i l’esforç no entenen de discapacitats. La Fundación aportarà a aquest projecte 15. 000 euros.

Fundación Repsol té un important compromís amb la integració de les persones amb discapacitat en tots els àmbits de la vida, i amb aquesta iniciativa, la Fundación reforça el seu suport a l’esport adaptat, com a una eina per a la inclusió social d’aquest col·lectiu.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.