Gairebé 70 persones inscrites a la conferència “Els maquis a les Muntanyes de Prades”

Gairebé 70 persones inscrites a la conferència “Els maquis a les Muntanyes de Prades”

La xerrada, a càrrec del Dr. Lluís Colomés, es durà a terme aquest dissabte 6 de març a les 19 h al Casal Vilaplanenc i està organitzada per l’Associació d’Amics de les Muntanyes de Prades

La història dels maquis a les Muntanyes de Prades és l’eix central de la conferència que el pròxim dissabte 6 de març a les 19 h pronunciarà el Dr. Lluís Colomés que, més enllà de la seva trajectòria en l’àmbit de la medicina, ha investigat la història recent del territori, amb especial èmfasi en la Guerra Civil i els moviments posteriors.

L’acte està organitzat per l’Associació d’Amics de les Muntanyes de Prades (AAMP), amb el suport de l’Ajuntament de Vilaplana, i es durà a terme al Casal Vilaplanenc. Aquest espai, amb les mesures de sanitàries actuals, té capacitat per albergar fins a 80 persones.

A hores d’ara, la conferència ja compta amb gairebé 70 persones inscrites, cosa que és indicativa de l’interès suscitat per la temàtica proposada. I és que a les Muntanyes de Prades i, molt concretament a Vilaplana, hi ha diversos testimonis del moviment dels maquis. És el cas de la família dels “Patacons”, per exemple, que ha donat nom a un grau i a una via ferrada que pugen pels cingles de Vilaplana cap al nucli de La Mussara.

Les persones interessades a assistir a la xerrada aquest dissabte poden inscriure’s en el següent enllaç: http://bit.ly/ConferenciaMaquis

Les darreres places disponibles s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció.

Conferència: Els maquis a les muntanyes de Prades, a càrrec del Dr. Lluís Colomés
Dia: Dissabte 6 de març de 2021
Hora: 19:00 h
Lloc: Casal Vilaplanenc – Vilaplana
Organitza: Associació d’Amics de les Muntanyes de Prades, www.aamp.cat | Amb el suport de l’Ajuntament de Vilaplana.
Persones de contacte: Josep Moragas (President de l’AAMP) tel. 669470945 | president@aamp.cat
Cal fer inscripció prèvia al següent enllaç: http://bit.ly/ConferenciaMaquis Aforament limitat a 80 persones.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.