La GANXET PINTXO de PRIMAVERA arriba a la catorzena edició amb 43 establiments participants

LA GANXET PINTXO DE PRIMAVERA ARRIBA A LA CATORZENA EDICIÓ AMB 43 ESTABLIMENTS PARTICIPANTS

Del 5 al 15 d’abril Reus viurà la Ganxet Pintxo de Primavera, la ruta de tapes de Reus. En total a la ruta convencional hi participaran 39 establiments, als que cal sumar els quatre que ho faran a la categoria de menús de tapes, iniciada ara fa un any i que va camí de consolidar-se, dins de l’operatiu, com una proposta d’alt valor afegit. Els restaurants que participen d’aquesta promoció, oferint els seus menús a 30 euros, són Capsa Gaudí, El Círcol, Més que Tapes i Vermuts Rofes Restaurant.

Novament la Cambra i Estrella DAMM subvencionen el 100% de la inscripció dels establiments, que podran gaudir de l’operatiu a cost zero.

Formalment la ruta no presenta variacions substancials. La tapa costarà 2,5 euros que inclou, també, el quinto o canya d’Estrella Damm. Hi haurà la possibilitat de votar les millors tapes amb la mecànica tradicional. Es lliuraran els tres premis POPULARS que atorgaran els clients per votació popular, els tres premis PROFESSIONALS, el premi DAMM a la tapa que millor marida amb la seva cervesa i el GANXET LLENGUA que atorga el Centre de Normalització Lingüística a l’establiment més sensible en l’ús de la llengua catalana. Cal recordar que els guanyadors de la ruta tindran l’oportunitat de participar al certamen LA MILLOR TAPA DE L’ANY que organitza Estrella Damm amb les millors creacions de les rutes que coordina arreu de Catalunya.

Com és habitual, els que vulguin fer la ruta tindran a la seva disposició la guia en suport paper. I després de la bona acollida que va tenir la passada tardor el nou format, enguany repetirem el llibret que inclou la descripció de totes les tapes i les respectives fotografies. La GANXETA també es podrà descarregar des de la pàgina web www.ganxetpintxo.cat

La GP disposa del seu perfil propi a facebook, instagram i twitter. I com sempre posem a disposició del client l’aplicació per a mòbils, l’APP de GASTRONOSFERA des d’on es podrà descarregar la guia.

La festa d’inauguració és farà el proper dijous 5 d’abril a l’espai de la Llotja, a la plaça Prim, a partir de les 20h. En aquesta ocasió l’encarregada d’inaugurar-la serà la patinadora del Reus Deportiu, Laia Lloses, imatge d’aquesta edició de la ruta. Com ja vam indicar en el seu moment l’elecció d’aquesta esportista respon a la voluntat de la Ganxet Pintxo de sumar-se a la candidatura REUS CIUTAT EUROPEA DE L’ESPORT 2019. I per això volíem que una de les figures de l’esport local fos protagonista d’aquesta edició.

De fet l’esport és el gran protagonista de les accions paral·leles que realitzem amb vocació d’obrir la ruta a les inquietuds ciutadanes.

En aquesta ocasió col·laborarem en la difusió de la Cursa Grup Oliva “Herois per l’Alzheimer”, és una prova diferent, una prova 100% solidària, popular i urbana, que promou la sensibilització social cap a una malaltia encara desconeguda per a molts, però a la vegada tan estesa. La cursa, de 5km, tindrà lloc al centre de Reus el proper diumenge 22 d’Abril. El fons recaptat amb les inscripcions per la Cursa Grup Oliva anirà destinat íntegrament a l’associació beneficiària de l’esdeveniment, l’Associació d’Alzheimer REUS i BAIX CAMP.

Per altra banda també recuperem la col·laboració amb el CF Reus Deportiu que havíem realitzat en altres edicions. En aquesta ocasió, i mitjançant les xarxes de la Ganxet Pintxo, sortejarem 50 entrades dobles per assistir al partit que el conjunt roig-i-negre jugarà, el diumenge 15, contra el Cadis.

I finalment dues propostes més de la ruta que ja són habituals:

D’una banda EL CONCURS D’INSTAGRAM per reconèixer la millor foto de la ruta difosa en aquesta xarxa social.

I de l’altra, amb la complicitat del Centre de Normalització Lingüística, que ens ajuda en la revisió de les descripcions de les tapes, tornem a programar el concurs del GANXET MOT a la xarxa, amb l’objectiu de descobrir diversos paranys lingüístics.

En definitiva, una sèrie d’iniciatives que posen de manifest la voluntat de la GANXET PINTXO de generar una relació ferma i directa amb la ciutat. Una fórmula que s’ha demostrat guanyadora.

5/5 - (1 vote)

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.