LA GANXET PINTXO TANCA L’EDICIÓ DE TARDOR 2017 COMPLINT AMB ESCREIX LES EXPECTATIVES INICIALS

Avui diumenge al vespre es clourà la Ganxet Pintxo de Tardor amb la confirmació d’haver viscut una edició extraordinària atenent les circumstàncies conjunturals que viu la ciutat i el país -amb l’afectació que aquesta situació té en el sector de la restauració en particular, i en el consum en general- i també per les continues inclemències meteorològiques, amb episodis d’aigua (el primer cap de setmana), vent i pluja que han afectat el normal discórrer de la ruta.

Però malgrat aquests condicionants la Ganxet Pintxo ha tornat a demostrar la seva enorme capacitat d’atracció, servint, als establiments participants, per confortar els seus negocis en una tardor certament ingrata pel que fa a la dinàmica comercial. Per això el President de la Cambra, Isaac Sanromà, ha volgut subratllar la singularitat d’aquesta edició que ha servit “per refermar la importància de la ruta. En certa manera hem tornat als orígens. Sempre hem explicat que la Ganxet Pintxo va néixer, el 2011, en plena crisi, com un instrument dinamitzador que permetés confortar a un sector -el de la restauració- que ho estava passant molt malament. I aquestes últimes setmanes, amb la situació que es viu arreu, s’havien reproduït algunes sensacions similars atenent el descens d’activitat comercial”.

Ganxet Pintxo Tardor 2017Per això, segons Sanromà, la Ganxet Pintxo ha demostrat “la importància de disposar d’un element dinamitzador que permet invertir tendències en circumstàncies excpecionals com aquesta. Un dels avantatges de la ruta és la capacitat d’estimular el consum. I en momenta com els que estem travessant, el seu efecte sobre la restauració i, de retruc, sobre el comerç ha estat balsàmic”. El president de la Cambra també ha destacat la satisfacció generalitzada dels clients davant d’un fet objectiu, l’augment notable de la qualitat de les tapes, que permet mantenir el posicionament de la ruta com un dels operatius més importants del país en el seu àmbit.

Apuntar per últim l’èxit de la Campanya extraordinària de donació de sang de l’Hospital Sant Joan de Reus que ha permès arribar, novament, a xifres de màxims, amb 400 donacions en tres dies i mig d’activitat.

Els premis d’aquesta edició de la Ganxet Pintxo es lliuraran el dilluns 20 de novembre a la Cambra en un acte que servirà per posar el punt i final a la tretzena edició de la ruta de tapes de Reus. La propera cita serà a la primavera de 2018

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.