Gloria López de María presenta el seu llibre ‘Mujeres entre guerras’ a Salou

Aquest dissabte, 7 d’agost, a les 19:30 a la terrassa superior del restaurant del Club Nàutic Salou tindrà lloc la presentació del llibre Mujeres entre guerras, a càrrec de l’autora, Gloria López de María. La novel·la s’ambienta en els anys de la Guerra Civil Espanyola i de la Segona Guerra Mundial.

L’Amelia, mentre emprèn la recerca del seu marit, desaparegut en la contesa de la Guerra Civil, es veu en la necessitat d’enviar els seus fills a casa del seu germà a Cefalònia amb l’objectiu d’allunyar-los de les penúries de la postguerra. Malgrat això, allà els sorprendrà l’esclat de la Segona Guerra Mundial, que obliga la família a enfrontar-se a contínues aventures, passions, amors i odis. Però tot i les circumstàncies adverses, la indestructible amistat entre les dones, protagonistes principals de la història, aconseguirà fer-les sortir airoses dels perills que les amenacen.

La prosa fresca i àgil de la narració aconsegueix atrapar al lector des de les primeres pàgines, fent que s’identifiqui amb els seus personatges, vibri amb els seus romanços i somrigui amb les seves peripècies, relatades amb un fi sentit de l’humor i un subtil coneixement de les grandeses i misèries de la condició humana.

Aquesta és la segona novel·la de Gloria López de María, publicada per Esstudio Ediciones. L’escriptora torna a llançar-se al paper després de compartir des del novembre de l’any passat diferents escrits al seu blog, ‘Los relatos de Gloria’, un espai on publica relats i comentaris sobre llibres que li han interessat, exposicions i altres temes culturals.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.