Gran èxit de la FiM de Vila-seca

Èxit rotund de la nova edició de la FiM Vila-seca, que clou avui després de tres jornades de música ininterrompuda i ha convertit la localitat en l’epicentre de la música emergent i familiar de Catalunya.

Un total de 37 propostes emergents i familiars s’han presentat durant els tres dies de programació. S’han exhaurit totes les entrades dels espectacles en espais interiors i 9.000 persones en total han gaudit del conjunt de les propostes de la fira. En aquesta edició, la FiM Vila-seca ha recuperat la plena presencialitat i s’ha consolidat com un mercat professional dedicat a la música emergent i als espectacles per a tots els públics.

La FiM Vila-seca també ha comptat amb una gran participació per part del sector de professionals de la indústria de la música. Amb un total de 400 professionals acreditats, un 15% més que en l’edició 2021. A més, el programa professional ha acollit 120 speed meetings, amb la participació de 20 programadors i programadores i 80 mànagers, companyies i artistes. També s’han fet 36 mentories exprés per grups sense mànager i s’han presentat 30 agències en les sessions de pitchings.

La FiM, fira de música familiar i emergent de Vila-seca tanca una edició molt lluïda, amb moltes propostes rellevants, que de segur ompliran els escenaris del futur i la posen en el camí de consolidar-se com a fira professional estratègica. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.