Guardó per a una alumna de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona

L’alumna de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona (EADT), Clara Hernández, ha estat distingida amb una menció als premis d’il·lustració Eva Toldrà per La lluna es vesteix de gala, un àlbum il·lustrat mut que narra de forma original la relació amorosa entre dues dones en un moment històric en què no estava permès. El projecte, juntament amb la resta de propostes guanyadores,  s’exposarà durant un mes a la sala Can Trinxeria d’Olot.

El jurat ha destacat la proposta de l’alumna de l’EADT per la seva singularitat en la sensibilitat i originalitat que fa del tractament de les imatges. El lliurament del premi va tenir lloc el 14 d’octubre a Olot i va comptar amb la presència de la il·lustradora Pilarín Bayés.

Els premis Eva toldrà són un referent a Catalunya ja que esdevenen un suport econòmic i de visibilitat per a l’alumnat en l’inici de la seva trajectòria professional, així com de la tasca formativa de les escoles que imparteixen aquests estudis. La jornada també és una oportunitat per a compartir experiències entre el professorat dels centres, l’entorn professional i editorial. En aquests guardons hi participen les 11 escoles de Catalunya que ofereixen ensenyaments artístics d’il·lustració.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.