Hackató, jornada d’innovació

La Diputació de Tarragona organitza la seva primera hackató, una jornada d’innovació en què un centenar de participants, persones joves d’entre 16 i 30 anys, hauran d’idear solucions per a reptes reals plantejats per empreses de la demarcació. HackDipta tindrà lloc al Centre d’Innovació i Formació Boca de la Mina de la Diputació a Reus el proper 26 d’abril de 9.30 a 20 hores i compta amb el suport de Youz Talent.

Durant la jornada, les persones participants hauran d’innovar per resoldre problemàtiques reals plantejades per empreses i entitats del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. Es tractarà de reptes vinculats als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). El treball serà per equips multidisciplinaris que els permetin desenvolupar solucions creatives i els millors projectes optaran a premis per fomentar-ne el seguiment i l’expansió.

L’objectiu de la jornada és potenciar el talent jove de la demarcació i empoderar els participants per impulsar-los al món laboral i capacitar-los en competències transversals. Entre d’altres, es treballarà la resolució de problemes, el treball en equip i la comunicació. A més, HackDipta també serà una oportunitat per establir connexions i fer contactes entre professionals del sector i els joves participants.

Aquesta activitat està dissenyada per a joves d’entre 16 i 30 anys que estiguin estudiant, cerquin feina o acabin d’iniciar la seva carrera professional i que, preferentment, resideixin a la demarcació de Tarragona. Per a inscripcions i més informació: www.dipta.cat/empren.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.