Homenatge artístic del alumnes de Visual i Plàstica a Miquel Paton

Alumnes de segon d’ESO del professor de Visual i Plàstica Miquel Paton de l’Institut Baix Camp han homenatjat aquesta setmana al seu professor que ha traspassat recentment amb una sèrie d’obres inspirades en la feina de l’artista ebrenc.   Tots aquests dibuixos formen un bonic collage instal·lat al nostre centre que ens recorda el professor que no fa gaire encara inspirava als nostres joves. 

L’art de Paton era reconegut i la seva obra geomètrica, inspirada en els camps d’arròs del Delta de l’Ebre d’on era originari, tenia un ampli reconeixement artístic i els seus quadres, de colors vius i intensos, formen part de importants col·lecions d’art.

Paton deixa una extensa obra pictòrica, amb més de 40 exposicions individuals i més de 200 col·lectives. La seva obra, inspirada en l’expressionisme abstracte, es va caracteritzar per la representació dels paisatges a través de la geometria i un cromatisme viu i  El camps d’arròs delta de l’Ebre va ser una gran font d’inspiració per Paton, que vivia a la Ràpita des de feia molts anys.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.