HYUNDAI ATORGA L’EXCEL·LÈNCIA ALS SERVEIS DE AUGUSTA CAR TARRAGONA

Hyundai

El concessionari obté el màxim guardó de la signatura coreana en aquest apartat

Augusta Car concessionari oficial Hyundai acaba d’obtenir la Certificació Hyundai PRO Philosophy, destinada a reconèixer l’excel·lència en el servei que presta als seus clients.

El lliurament del guardó, el més important que concedeix Hyundai Motor Espanya en l’àmbit de la postvenda, es va dur a terme a la instal·lació distribuïdora de la marca coreana a Tarragona.

La placa commemorativa, que reflecteix en el seu lema valors com compromís, creativitat, comunicació, ambició i actitud positiva com claus per a ser creditors d’aquella certificació, va ser lliurada pel director de Postvenda de Hyundai Espanya, Juan Manuel Pérez.

La distinció va ser recollida en nom de l’empresa per Félix Nicolàs (Conseller delegat de NIMA Grup d’Automoció), Pere Aran (Director Financer de NIMA Grup d’Automoció), Vicenç Jimenez (Gerent del concessionari Augusta Car) i l’equip de postvenda liderat per Gerard Camprubi (Responsable de la unitat de negoci de la postvenda, a Augusta Car).

Augusta Car és pionera en l’obtenció d’aquesta certificació destinada a validar, segons va exposar el directiu de Hyundai Motor Espanya, “que la forma de treballar d’Augusta Car està absolutament orientada al client, dedicada a l’optimització de temps i tractant d’evitar-li trastorns” . És a dir, una manera diferent de gestionar el negoci de postvenda proposta i avalada per Hyundai Professional.

Una característica de l’excel·lència que caracteritza la gestió de NIMA Grup d’Automoció i que li permet configurar-se com a referent, amb més de 500 empleats, a l’hora d’orientar els seus negocis a aconseguir la satisfacció dels clients.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.