L’Eco Pàrquing és una acció de conscienciació sobre el problema del plàstic a les nostres platges i oceans que Hyundai va llançar en 2018 i repeteix en 2019.

EcoParking

Hyundai segueix molt compromès amb la cura del medi ambient, per això ofereix una completa gamma de vehicles eco amb diversos models elèctrics i híbrids. Fins i tot va ser el primer a matricular a Espanya un cotxe elèctric de pila de combustible, el Hyundai NEXO.

Per sort, cada vegada més la població s’està conscienciant de la importància de tots aportar el nostre granet de sorra. Però la contaminació plàstica en els nostres mars i oceans ha arribat a uns nivells alarmants, com que el 87% de les escombraries que s’acumula a les platges és plàstic.

Per això, Hyundai va llançar en 2018 l’Ecoparking , el primer dispositiu que permet pagar les hores d’estacionament reciclant.

L’any passat aquest servei va estar present en Sanxenxo combatent el plàstic en l’Oceà Atlàntic. A través d’aquesta iniciativa s’animava a la gent a reciclar, evitant així que els envasos acabessin tirats en la sorra i fent-los conscients de la importància de cuidar del medi ambient. Per a aquesta acció es van crear uns dispositius específics que permetien canviar envasos de plàstic per hores d’aparcament gratis.

Un pàrquing com aquest, suposaria en un any la recollida d’ampolles generades per 25 persones a l’any.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.