Inauguració i cloenda Mare Nostrum Cup de Futbol al Complex Esportiu Futbol Salou

Inauguració i cloenda Mare Nostrum Cup de Futbol al Complex Esportiu Futbol Salou

Des del dijous 29/03 i fins al diumenge 01/04, les instal·lacions del Complex Esportiu Futbol Salou, juntament amb Cambrils Park Sport Village, es realitzarà el torneig de futbol Mare Nostrum Cup. Participants de Catalunya i de la resta d’Espanya compartiran, durant tres dies, més de 500 partits amb equips internacionals de tota Europa, Àsia i Amèrica. En total, 236 equips jugaran en més de 20 camps de futbol de la Costa Daurada en la divuitena edició consecutiva de la Mare Nostrum Cup. En total, el torneig acollirà a 3.000 jugadors i 3.000 acompanyants, un total de més de 6.000 persones que gaudiran de la Costa Daurada.

Us deixem les dades sobre l’acte de presentació i l’acte de cloenda del torneig de futbol:

Dijous, 29/03/2018
Presentació Mare Nostrum Cup als entrenadors i jugadors.
Lloc: Bar Fòrum, Cambrils Park Sport Village
Hora: 22.00h
Assistents: Director General de Cambrils Park Resort, Xavier Blasi; l’Alcalde de Salou, Pere Granados; el Director Esportiu del CE Futbol Salou, Albert Viñas; el Gerent de Mare Nostrum Cup, Delfí Vives; i el Director del Torneig, Josep Masip.

Diumenge, 01/04/2018
Acte de cloenda de la Mare Nostrum Cup de futbol
Lloc: Complex Esportiu Futbol Salou
Hora: 13.00h
Assistents: Director General de Cambrils Park Resort, Xavier Blasi; l’Alcalde de Salou, Pere Granados; el Director Esportiu del CE Futbol Salou, Albert Viñas; el Gerent de Mare Nostrum Cup, Delfí Vives; el President de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies; el delegat territorial de la Federació Catalana de Futbol, Josep Vives.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.