Inauguració del trasllat del transformador elèctric del barri Immaculada, projecte seleccionat dels Pressupostos Participatius

L’Ajuntament de Reus ha inaugurat aquest divendres 14 de maig el nou espai que el barri Immaculada ha guanyat gràcies al trasllat del transformador elèctric  de la cruïlla entre el carrer de la Immaculada i el passeig de l’Oliver a la seva nova ubicació, a la plaça del Racó de l’Avi, situada la cantonada entre el carrer de la Immaculada i el carrer de l’Església. El projecte de reubicació del transformador va ser un dels guanyadors de l’edició 2018 dels Pressupostos 2018, amb un total de 547 vots, i un pressupost de 150.000 euros.

Una vegada completat el trasllat, l’estació transformadora es va aïllar amb una tanca perimetral, el disseny de la qual té continuïtat i tancarà la plaça del Racó de l’Avi, per poder-la destinar en la seva totalitat a acollir una zona de jocs infantils.

Posteriorment, la Brigada Municipal va culminat els treballs de millora de la zona de jocs amb la restauració i repintat d’un gran element de joc que representa un vaixell pirata. A la vegada es van arranjar els elements de joc de petit format amb la reposició de les molles de les instal·lacions infantils. Els treballs també van consistir amb la substitució dels bancs i les papereres, així com la reposició del sauló del paviment.

L’acte d’inauguració ha comptat amb la presència de la regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, Montserrat Flores; el regidor de Desenvolupament Urbà i Via Pública, Hipòlit Monseny; la regidora d’Urbanisme i Mobilitat, Marina Berasategui; i la persona proposant de la iniciativa als Pressupostos Participatius, David Gaitan.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.