INAUGURADA OFICIALMENT LA REMODELACIÓ DE REDESSA 1

Les obres han tingut un cost d’uns 75.000 euros i han comportat la inversió més important en aquest edifici des de la seva creació

Les obres de remodelació de les instal·lacions de REDESSA 1 al Camí de Valls 81-87 de Reus s’han inaugurat oficialment aquest matí. L’edifici, que va començar a funcionar fa 23 anys (l’any 1995), ha tingut la inversió més important des d’aleshores, amb un pressupost de més de 75.000 euros, els quals han servit per realitzar diverses millores.

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha afirmat que «a través de REDESSA es desenvolupen diferents línies de treball amb la finalitat d’assessorar i acompanyar els nous emprenedors a fer realitat la seva idea de negoci i amb aquesta remodelació ho podran fer en unes instal·lacions de primer nivell, obertes al treball col·laboratiu entre les diferents empreses instal·lades».

Entre les actuacions efectuades a l’edifici destaca la creació d’un nou menjador a l’espai on estava situada la Sala d’Actes, la qual es manté però en un espai més reduit, passant de 200 a 50 places. La nova zona de menjador contempla una zona de vending i cafeteria i també un espai amb cuina office amb pica, nevera i microones i un total de 17 taules i 60 cadires.

L’altre aspecte a destacar de la remodelació és la millora del hall d’entrada, el qual s’ha habilitat com a espai creatiu, seguint el model de l’edifici Tecnoparc. Així, aquesta zona vol ser un espai de reunions on es fomenti el treball de networking i la creativitat a partir d’un espai informal amb graderies, sofàs i seients on treballar d’una manera més relaxada.

El regidor de Promoció Econòmica i Conseller Delegat de REDESSA, Marc Arza, assegura que «amb aquesta remodelació ens fixem com a objectiu arribar durant el pròxim any al 75% d’ocupació a REDESSA 1, potenciant el lloguer d’espais destinats a emprenedors». Ara per ara l’ocupació del centre d’empreses se situa ja al 66%.

Altres millores realitzades en aquest centre d’empreses són la pintura de tots els despatxos disponibles a la primera planta de l’edifici (actualment n’hi ha 12) i la millora del paviment d’aquesta planta pintant, polint i envinil·lant el paviment, en funció del que hi havia a cada zona. Pel que fa a aquests 12 despatxos, s’engloben en la campanya de promoció “Surt de l’Ou”, amb preus de 99 € al mes pels despatxos i 149 € al mes pels locals de la planta baixa.

La millora de les instal·lacions elèctriques, amb el canvi del quadre elèctric i la implantació de llums LED a tot l’edifici són altres accions realitzades amb la voluntat de reduir el consum i millorar el servei a les empreses instal·lades al centre. Per acabar, algunes accions menors han estat també la millora de la jardineria i la senyalització i cartelleria de l’edifici.

Amb aquesta inversió REDESSA fa una actualització de les instal·lacions del centre d’empreses del Camí de Valls per tal d’assimilar-lo al del Tecnoparc, homogeneïtzant-ne els serveis més bàsics. Actualment a les instal·lacions de REDESSA 1 hi ha instal·lades 54 empreses i hi treballen unes 150 persones.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.