La Indústria 4.0 serà la temàtica central del cicle Idees x Business 2018

La Indústria 4.0

Aquest febrer arriba la cinquena edició de l’Idees x Business que cada any organitzen conjuntament la Regidoria de Promoció Econòmica, Redessa, la Universitat Oberta de Catalunya i Mas Carandell. L’eix del cicle d’enguany és l’actual revolució industrial 4.0. Per tant, les sessions s’adrecen especialment a les empreses d’aquest sector econòmic.

L’IxB 2018 es durà terme a firaReus, a l’edifici Tecnoparc, en dues jornades de 9:00 a 10:45 h, la del 20 de febrer i la del 20 de març, que seran presentades per la delegada territorial de la UOC, Fanny Galve, el regidor de Promoció Econòmica i d’Urbanisme, Marc Arza, i el regidor de Medi Ambient i Ocupació, Daniel Rubio.

Programació
El primer dia s’han programat dues ponències. La primera, sobre l’evolució històrica del 4.0, les tecnologies que s’utilitzen i les seves aplicacions al sector industrial, a càrrec del doctor Pere Tuset, professor dels Estudis d’Informàtica, Multimèdia i Telecomunicacions de la Universitat Oberta de Catalunya, i director del Màster interuniversitari d’Indústria 4.0. I en la segona, el doctor Joan Torrent, professor dels Estudis d’Economia i Empresa de la UOC, abordarà els punts forts i febles d’adoptar aquesta transformació digital, i mostrarà exemples d’eficiència, competitivitat i mil lora del treball.

La sessió del març serà una taula de presentació d’experiències i pràctiques 4.0 per part de responsables d’empreses, com Agromapping, IoT Partners, Universal Robots, Industrial Shields i Rockwell Automation, entre d’altres.

Inscripcions
La inscripció a les sessions és gratuïta i es pot realitzar a través del web de les entitats organitzadores o bé al formulari online de l’organització.

El cicle Idees x Business proposa periòdicament difondre temàtiques i estratègies de millora de resultats i posicionament de les empreses del territori. La indústria 4.0 planteja, a través de la inversió en tecnologia i canvis organitzatius profunds, reduir costos i incrementar la productivitat i l’eficiència. Sovint les organitzacions són conscients de la importància d’aquesta transició, però els costa adaptar-se eficaçment a una transformació que avança tan ràpidament.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.