‘Innocència’ al Palau Bofarull

El Palau Bofarull de la Diputació a Reus ha estrenat una nova exposició: ‘Innocència’, de la reusenca Eva Gil. La mostra pictòrica s’ha inaugurat en un acte encapçalat per la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó.

‘Innocència’ és un recull de la darrera obra pictòrica d’Eva Gil, en què les nenes en són protagonistes. Tendresa i delicadesa són algunes de les sensacions que denoten les obres, però també força i empenta, que s’aconsegueixen a través de les pinzellades i del joc d’ombres. L’Eva Gil és una artista autodidacta que crea les seves obres fruit de “l’experimentació artística en tots els sentits”, en paraules de la mestra ceramista Neus Segrià.

Així ho han destacat durant l’acte d’inauguració, que ha aplegat un públic molt nombrós i diverses autoritats, com la regidora d’Educació i Ciutadania de l’Ajuntament de Reus, Maria Pilar López, i la regidora de Serveis a la Persona de l’Ajuntament d’Almoster, Teresa Jordana. Durant la seva intervenció, la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, ha destacat la qualitat de les obres de l’artista i ha fet palès que “el Palau Bofarull de la Diputació de Tarragona dona veu a l’art més local, aquell que neix a prop de casa, i que també forma part de la nostra identitat cultural, juntament amb altres manifestacions culturals”.

‘Innocència’, d’Eva Gil, es podrà visitar al Palau Bofarull de la Diputació a Reus fins al 28 d’octubre.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.