Inscripcions al Casal d’Estiu Adaptat

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Reus obre la convocatòria del casal adaptat a la diversitat funcional per tal d’ampliar les oportunitats de lleure educatiu d’estiu dels infants escolaritzats en centres d’educació especial.

Les inscripcions s’obren aquest dijous 25 de maig i els destinataris són les famílies que tenen un estret vincle amb la ciutat de Reus, tant pel que fa al fet que estiguin empadronades a la ciutat o perquè tenen els seus fills o filles escolaritzats en algun dels tres centres d’educació especial de Reus, la qual cosa és un requisit d’accés.

El Casal adaptat multi-temàtic es farà del 3 al 28 de juliol d’aquest estiu de 2023, des de les 9:00 h fins a les 13:00 h. Els infants i joves que hi poden assistir han de tenir de 3 a 21 anys i hi ha 20 places d’inscripció per torns de dues setmanes. Els preus tarifats per torn són de 10€, 50€ i 100€ en funció dels criteris d’inclusió social. El primer torn serà del 3 al 14 de juliol, i el segon torn, del 17 al 28 de juliol.

El casal es durà a terme al Centre d’Educació Especial Font del Lleó i hi col·laboren les AFAs dels centres d’educació especial de Reus.

La inscripció es pot fer a través de la plataforma d’activitats de l’Ajuntament de Reus inscripcions.reus.cat o, en cas de necessitat, també demanant cita prèvia a l’OME, a través del telèfon 977 010 046.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.