Inscripcions per a les escoles del Centre de Lectura

btrhdr

El Centre de Lectura de Reus obre, el 7 de juny, les inscripcions a les escoles de Dansa, Teatre i Música, així com als projectes «Petits artistes» i «Broadway Show». L’entitat ha avançat el període de matrícules als mesos de juny i juliol per adaptar-se al nou calendari escolar, que marca l’inici del curs el dia 5 de setembre.

La novetat principal d’aquest nou curs és «Broadway Show», un projecte multidisciplinari que combina cant, música, interpretació i dansa. Està dirigit a joves d’entre 14 i 18 anys que volen gaudir de l’escenari quan se sumen totes les arts escèniques.

Els infants més petits (de 2 a 5 anys) poden triar entre els estudis de música i dansa o participar en el projecte «Petits artistes», una proposta adreçada a famílies que volen que els seus fills coneguin dansa i música com una sola activitat integrada. A partir dels 7 anys, a banda de música i dansa, s’ofereix també formació en teatre.

Totes les escoles ofereixen formació per a adults. Aquest curs, els majors de 35 anys gaudiran de matrícula gratuïta.

Les inscripcions s’han de formalitzar tot accedint a https://www.centrelectura.cat/escoles/ del 7 de juny al 15 de juliol.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.