Ja a la venda les entrades pel cicle d’actuacions d’autoria local Projecte Bartrina

Ja a la venda les entrades pel cicle d’actuacions d’autoria local Projecte Bartrina

Les entrades pels espectacles del cicle d’actuacions d’autoria local “Projecte Bartrina” ja es poden adquirir al web del teatre Bartrina (https://www.teatrebartrina.cat/), o a la taquilla (de dimarts a divendres, de 18:00 h a 20:00 h). El servei de taquilla del teatre s’ha reobert després d’uns mesos d’inactivitat per la COVID-19.

Per extremar les mesures sanitàries i de seguretat necessàries per tal de garantir la seguretat i la salut dels assistents, l’aforament serà limitat a 80 localitats. Cada persona podrà comprar com a màxim 5 localitats per espectacle i les entrades seran nominals. Les entrades només es podran adquirir de forma anticipada fins a 24 hores abans de l’espectacle. El preu és de 5 euros per les actuacions que es fan a l’interior del Bartrina i al Jardí de la Casa Rull. Seran gratuïts els que es fan a la plaça del Teatre.

El cicle “Projecte Bartrina”, que començarà el 21 d’agost amb l’obra “Que (no) mori el teatre!” i finalitzarà el 20 de setembre, combina diferents disciplines com ara l’art en viu, la poesia, el teatre familiar i la música i es repartirà entre l’escenari del Teatre Bartrina, la plaça del Teatre i el Jardí de la Casa Rull.

Aquest projecte forma part d’una línia estratègica per al Consorci del Teatre Bartrina i també per a la Regidoria de Cultura, una de les línies que marca el mateix Pla d’Acció Municipal. En aquest sentit el Regidor de Cultura, Daniel Recasens, ha manifestat que “Reus és una ciutat amb un gran talent local en molts àmbits i també en l’àmbit de les arts escèniques. I el volem compartir amb la ciutadania”.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.