JA HO SAPS és la nova campanya de conscienciació del Col·legi de Metges de Tarragona

JA HO SAPS és la nova campanya de conscienciació del Col·legi de Metges de Tarragona

La campanya JA HO SAPS vol posar de manifest la importància que té la ciutadania en la lluita contra la COVID i, alhora, posar en relleu la feina de totes i tots els treballadors del sector sanitari

Sota el lema Ja ho saps, el Col·legi de Metges de Tarragona llença una campanya adreçada a conscienciar a la població de la importància del seu paper en la lluita contra la Covid-19. Així com en la primera onada es va gestar la idea que els professionals sanitaris eren els herois i heroïnes, des del COMT s’ha volgut donar el tomb a aquesta idea fent ara a la ciutadania protagonista. Ells també són els herois i les heroïnes.

La iniciativa ha posat l’èmfasi en el paper cabdal que la ciutadania té en la lluita contra aquesta malaltia mitjançant quatre conceptes: Mascareta, Distància, Mans i Ventilació. Aquests elements, claus per aturar la transmissió del virus, són coneguts per tothom i cal que la població en sigui conscient de la importància que tenen.

Paral·lelament, la campanya de conscienciació no oblida als professionals del sector sanitari. La feina ha estat ingent des de l’inici d’aquesta pandèmia i es fa necessari posar en relleu que encara queda molta feina per a fer i que tots i cadascun dels professionals de la salut donaran el bo i millor d’ells mateixos.

Ja ho saps és una campanya ideada pel COMT i l’objectiu és difondre-la pels principals canals comunicatius de la Institució. Paral·lelament, es treballarà en acords de col·laboració amb els mitjans de comunicació del territori per a fer-la extensiva, el màxim possible, a tota la ciutadania.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.