Javier Martí es proclama campió del Torneig Internacional de Tennis ITF Future Autolica Mercedes-Benz del Monterols

Diumenge 26 de març, es va celebrar la gran final del torneig internacional de tennis ITF Future Autolica Mercedes-Benz 2017 a les instal·lacions del Club tenis Reus Monterols.

Després de 10 dies de partits entre tenistes internacionals  que buscaven guanyar el torneig, l’espanyol Javier Martí s’ha acabat imposant.

Martí va demostrar el seu gran nivell de joc imposant-se a Ivan Gakhov, cap de sèrie número 8, per 6-3 6-4 en un partit molt disputat i de molta qualitat.

El partit que es va celebrar a la pista central del Club Tennis Reus Monterols,  va comptar amb un alt nombre d’aficionats, curiosos i autoritats que no es van voler perdre la final del torneig més important que es celebra aquest any a la província.

El president del Club Tennis Reus Monterols, el senyor Jordi Compte, va destacar l’alt nivell que es va poder veure en tota la competició i la bona feina realitzada pel grup de manteniment del Club, ja que s’ha pogut celebrar el campionat sense cap incidència.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.