JCI Reus: Aprenentatge, lideratge i impacte

La Jove Cambra fonamenta el desenvolupament personal dels seus membres. D’aquesta manera, ofereix oportunitats de participació en programes de formació amb cursos d’alt nivell per tal d’enfortir les habilitats personals. També potencia el desenvolupament de la comunitat, amb programes dirigits a resoldre problemes i treballar envers de la societat. Propicia l’oportunitat de relacionar-se amb membres de tot el món i fa possibles experiències directes amb diferents cultures i costums, contribuint així a l’enriquiment personal. I contribueix al desenvolupament professional i empresarial oferint formació, contactes empresarials, trobades, l’intercanvi d’idees de negoci, etc.

Tenir reptes, liderar projectes. Assumir que no sempre les coses surten bé, factors indispensables per créixer dins de l’entitat i com a persona. Perquè la Jove Cambra també és això, la Jove Cambra està formada per persones joves, compromeses, amb ideals, disposades a millorar el seu entorn.

Tenim la responsabilitat de seguir mirant al futur, treballar per ajudar a la societat, fer una crida a tots els joves actius que tinguin ganes de treballar per la ciutat de Reus i per la societat en el seu global, no oblideu que la nostra entitat es una món d’oportunitats i que tot allò que et proposis a la Jove Cambra és possible.

Des del 1968, l’entitat s’ha involucrat en la vida activa de la nostra ciutat i ha protagonitzat incomptables programes des dels seus inicis com per exemple: debats electorals, sopars tertúlia, el Parc Infantil de Nadal, la Gimcana Infantil de Sant Pere, Congressos Nacionals, Acadèmies de Joves Emprenedors, Networkings que entre tots formen part tant de la nostra ciutat com de la nostra historia.

Per això, aquest 2018 esta sent un any molt important tant per la nostra entitat com per la ciutat de Reus. Encara ens queda un camí per recórrer però els resultats obtinguts fins al moment ens ajuden a ser optimistes i a seguir mirant endavant.

Som conscients de la nostra responsabilitat social vers el nostre entorn i és per això que seguim col·laborant amb els refugiats i les seves necessitats, seguim empoderant als més joves per millorar la societat, per al cap i a la fi es la nostra vocació i essència com entitat referent a nivell mundial.

Vull fer un especial agraïment a través d’aquestes línies a totes les persones que des de el 1968 en algun moment o altra han fet el pas endavant per tal de liderar aquesta entitat, als meus amics i sobretot a la meva família pel recolzament que he sentit i sento en tot moment.

I es que tal com deia el fundador d’Apple, Steve Jobs “ Els grans èxits no son fets per una sola persona, son fets per un equip de persones”.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.