Joan Petit nens amb càncer és el més imprescindible del 2019

El Premi Especial ‘Etiqueta Negra’ de Vermuts Miró ha estat per la Fundació Rosa María Vivar

Les diverses activitats organitzades durant el 2019 pel Reus Deportiu en benefici de la Fundació Amics Joan Petit nens amb càncer ha estat, segons les votacions de la ciutadania, el més imprescindible de l’any 2019.

Reus Deportiu – Joan Petit nens amb càncer ha recollit el premi de la mà de la presidenta del Consell d’Administració de Canal Reus TV, Rosa Rueda, i la directora general de Vermuts Miró, Remei Prats.

Els organitzadors de l’Any Joan Petit han nodrit tot l’any de centenars d’actes per recollir fons per la lluita contra el càncer infantil. Precisament, aquest 20 de gener, s’ha posat punt i final a la iniciativa a la capital del Baix Camp amb una recaptació de més de 55.000 euros. Tot un rècord que els reusencs han volgut premiar amb el reconeixement d’aquest dissabte a la Gala dels Imprescindibles de Canal Reus.

Una gala que ha comptat amb la presència de 800 persones i que també ha servit per distingir els altres imprescindibles de l’any, seleccionats d’entre centenars de propostes sorgides a la Nit dels Indispensables. Són:

– Associació Masia Castelló
– Cineclub del Centre de Lectura
– Coral Canta amb el Cor
– Fundació Futbol Base Reus
– Fundació Mas Miró
– Mandrília Associació
– Mas Carandell
– Nou Refugi Baix Camp
– Taller Baix Camp

Tots ells han estat protagonistes, també, al Teatre Fortuny, amb
el reconeixement a la seva tasca en l’àmbit social, cultural,
esportiu, educatiu i solidari.

El Premi Especial ‘Etiqueta Negra’ de Vermuts Miró
Un altre dels moments àlgids de la vetllada ha estat el moment de lliurar el Premi Especial ‘Etiqueta Negra’ que atorga Vermuts Miró.

2019Si l’any passat el guardó va ser per Canal Reus, aquest 2019 s’ha distingit la tasca realitzada per la Fundació Rosa María Vivar, que ha impulsat un centre per a malalts d’Alzheimer únic a tot Catalunya. Un equipament que tots els sectors implicats han
aplaudit per la seva modernitat i la seva tasca a l’avantguarda en la cura de persones afectades per aquesta malaltia.

Dos dells fills de Rosa María Vivar, Margarita Oliva i Santi Oliva han recollit el premi de mans del periodista Xavier Graset i el director general de Canal Reus, Sergi Vallhonrat.

Vermuts Miró ha volgut reconèixer amb aquest premi la gran labor social que la Fundació duu a terme amb aquest centre pioner i innovador. Tot plegat projectant la feina de l’Associació de Malalts d’Alzheimer de Reus i el Baix Camp.

Una nit plena de sorpreses
Gala 2020

La Gala, dirigida per Jordi Vall i Guillem Latorre, ha estat presentada per Xavier Graset, amb el suport dels diversos periodistes de Canal Reus que l’han acompanyat a l’escenari
per lliurar els diferents premis als candidats.

La nit ha iniciat amb un divertit número musical de l’anomenat ‘Club del Graset’, amb la participació de Xavier Graset i Xavier Martín, Ariel Santamaria, Xavi Pàmies, Anna Fortuny i la Souldance.

A continuació hi ha hagut una actuació en reconeixement a l’any Roseta Mauri i al 50è aniversari dels Nanos de Reus de David Constantí. En aquest sentit, el número ha començat amb un ball clàssic de Núria Díez al qual s’han incorporat les diverses
parelles dels Nanos de Reus per acabar representant la festa major de la ciutat. Tot un homenatge a dues de les celebracions més destacades de l’any.

Al ben mig de la Gala, els treballadors de Canal Reus també han protagonitzat un musical tot explicant una notícia de darrera hora: Antoni Gaudí va néixer, realment, a Castellvell del Camp. Les interioritats de la televisió s’han deixat veure en aquest scketch, en homenatge al premi ‘Etiqueta Negra’ rebut l’any passat.

Una altra de les actuacions destacades de la nit ha estat una emotiva versió del musical Rent cantada per Rut Enguita, Mariona Escoda, Marina Arto, Arnau Gomis, Albert Bermúdez, Ramon Tella, Ivan Pérez-Montes.

El contrapunt teatral l’ha posat el Teatre Estable del Baix Camp, el Tebac, que enguany celebra el seu 40è aniversari. Actors i actrius de la companyia han realitzat comentaris satírics i punyents de la Gala des de dues llotges del Teatre Fortuny.

Al final de la Gala, Mariona Escoda ha interpretat una versió del Proud Mary de Creedence Clearwater Revival, titulada ‘Som Impresdindibles’ i a la qual s’hi ha afegit tota la resta de
participants per donar pas a una espectacular actuació coral que ha servit de punt i final a la Gala.

Tot plegat amenitzat per una trama audiovisual mostrada en quatre vídeos en els quals la periodista de Canal Reus Anna Fortuny ha anat a la recerca dels premis que després s’han
lliurat als diferents candidats, cosa que ha permès la participació d’imprescindibles d’altres edicions.

Per últim, la Gala ha permès conèixer la simpàtica becària de Canal Reus, la Felisa, un personatge interpretat per Lourdes Domènech.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.