Joguines per a infants sense recursos

Tecnolama S.A. i DMT S.L van realitzar la tercera campanya anual de recollida de joguines. La iniciativa, que es va portar a terme durant el mes de desembre i era dirigida en benefici dels nens i nenes i les famílies amb pocs recursos, va aconseguir recaptar més de 170 joguines per part dels col·laboradors d’ambdues fàbriques.

Les joguines recol·lectades seran entregades a dues organitzacions benèfiques destacades, Càritas Diocesana i Cooperativa Suara, amb l’objectiu d’arribar als col·lectius més vulnerables en aquestes èpoques nadalenques.

Tecnolama S.A. i DMT S.L. reafirmen el seu compromís amb la responsabilitat social empresarial i agraeixen a tots els col·laboradors que fessin possible aquesta iniciativa i es mantenen compromeses en construir un entorn més solidari. Així mateix, volen agrair especialment a Manuel Martínez i Carla Povedano, dels departaments de Recursos Humans i Màrqueting, el seu suport en l’organització i recompte de les donacions, com també a la resta de l’equip que ha permès l’èxit de la campanya.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.