Jordi Amat presenta ‘Vèncer la por. Vida de Gabriel Ferrater’ a El Círcol de Reus

El filòleg i escriptor Jordi Amat, ha presentat avui al El Círcol de Reus el seu llibre «Vèncer la por. Vida de Gabriel Ferrater». La biografia dedicada al poeta en la que l’autor, a través de reflexions sobre cultura i poesia explica a fons la vida de Ferrater, un home d’intel·ligència privilegiada. 

A l’acte, que ha comptat amb la participació del regidor de Cultura de l‘Ajuntament de Reus, Daniel Recasens qui ha remarcat: “el nombrós conjunt d’actes organitzats a Reus que no s’acaben perquè cal que continuem parlant de Ferrater per molt temps” ha estat presentat pel president de Gosar Poder, David Figueres.  Segons les seves paraules “Calia un monogràfic de Gabriel Ferraté perquè no ens quedèssim només amb el personatge ja que contextualitzat en el seu temps és un intel·lectual de nivell europeu”

El llibre d’Amat és considerat com el retrat més complet de Ferrater fet fins el moment, contrastat amb tota mena de documents i cartes. Diu Amat del poeta que “Ferrater va canviar la història de la poesia catalana com en el seu moment ho van fer Verdaguer o Riba”. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.