Jornada de portes obertes al conjunt catedralici de Tarragona

Des de l’any 1977, cada 18 de maig se celebra el Dia Internacional dels Museus, una jornada que compta amb la participació activa de quaranta mil centres museístics de més de cent cinquanta països. Aquest dia mundial té com a objectiu conscienciar a la ciutadania sobre la importància dels museus per a l’intercanvi i l’enriquiment cultural.

Amb aquest motiu, el Capítol de la Catedral de Tarragona té el plaer de sumar-se a aquesta celebració, convidant a la ciutadania a visitar el conjunt catedralici (Catedral, Claustre i Museu Diocesà) de manera gratuïta durant tota la jornada.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és col·laborar en la consecució dels fins del Dia Internacional dels Museus a nivell global, i paral·lelament, en clau local, afavorir un impuls a la difusió i reconeixement de l’immens patrimoni artístic i cultural que atresora la Catedral de Tarragona i el seu Museu Diocesà.

Aquesta jornada de portes obertes s’estendrà des de les 10.00 fins a les 14.00 del matí, i des de les 15.00 fins a les 19.00 de la tarda.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.