Jornada ‘Els plans d’igualtat a les empreses’

El proper dijous, 9 de març, d’11.30 a 13.30 hores, l’IMFE Mas Carandell organitza a les seves instal·lacions la jornada Els plans d’igualtat a les empreses, en la que participaran empreses locals per exposar bones pràctiques per a la integració de la igualtat d’oportunitats en l’àmbit laboral i la implementació de plans, i que també comptar&agr ave; amb la col·laboració del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.

Adreçada a gerents, personal directiu i responsables de RH de tot tipus empresa que vulgui iniciar-se o millorar en la gestió de la igualtat, la sessió té com objectius donar a conèixer la legislació vigent en aquesta matèria, oferir suport per garantir l’aplicació efectiva del principi d’igualtat en el sí de les organitzacions, proporcionar recursos informatius i formatius, així com promoure la creació de xarxa d’empreses a partir de la igualtat efectiva de dones i homes dins l’àmbit laboral.

L’acte serà presentat pel regidor d’Empresa i Ocupació, Sr. Carles Prats, i la directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Treball a Tarragona, Sofia Moya. A la primera part, Laia López, tècnica de la Direcció General de Cures, Organització del Temps i Equitat en els Treballs, de la Secretaria de Feminismes del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, oferirà l’exposició Plans d’igualtat: orientacions i eines per a la seva elaboració i implementació.

Posteriorment s’oferirà una Taula de bones pràctiques, moderada per Laia López, que estarà formada per empreses de Reus, intervenint per explicar la seva experiència: Ana Trujillo, tècnica de RH, responsable de selecció i relacions amb empleats d’Elring Klinger; Victòria Saenz, directora de fàbrica de Cargill a Reus; i Maria Josep Delor, directora de la Xarxa Social de Salut Mental de la Fundació Pere Mata.

Aquesta és una acció subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, i cofinançada pel Ministerio de Trabajo y Economía Social – Servei Públic d’Ocupació Estatal. L’accés a la jornada és lliure, prèvia inscripció presencial a Mas Carandell o bé a l’enllaç: https://ja.cat/PBW57

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.