Jornada per a professionals de la cultura

Mas Carandell, Reus Cultura i CoopCamp organitzen conjuntament, el proper 26 d’octubre a l’aulari de Mas Carandell, una jornada per posar en valor el sector cultural com un sector cabdal de l’activitat econòmica i facilitar un espai de treball i refl exió al voltant de l’economia social, solidària i cooperativa en aquest sector.

La jornada té l’objectiu de contribuir a potenciar la professionalització del sector cultural en l’àmbit de l’Economia Social i Solidària i el cooperativisme tot oferint eines per enfortir els professionals i les empreses culturals; alhora que es genera un punt de contacte estable pel sector que ajudi a crear xarxes professionals.

Aquesta sessió s’adreça a qualsevol professional i empresa del sector cultural de Reus i el territori: arts escèniques, música, programació cultural, gestors de sales i equipaments, espais de creació artística, gestió cultural i qualsevol altra activitat professional vinculada a la cultura.

S’iniciarà la primera part amb píndoles formatives i experiències de professionals de l’àmbit que ja treballen des de l’Economia Social i Solidària i en cooperativa, com Quesoni, Clau-Col·lectiu de les Arts Unides, CopdeCirc i CoopCamp. La segona part està plantejada com a taules de treball col·laboratives. I per finalitzar, hi haurà un debat estratègic a càrrec d’Eloi Aymeric de CulturaCoop.

L’horari de la jornada serà de les 9:30h fins les 14:00h. L’assistència és lliure però cal inscripció prèvia per qüestions d’aforament a través de l’enllaç: https://coopcamp.cat/esdeveniment/eines-ess-professionals-cultura/

Aquesta acció s’emmarca en el Pla local d’acció de l’Economia Social i Solidària que executa la regidoria d’Empresa i Ocupació a través de Mas Carandell, amb la col·laboració de l’Ateneu Coop Camp, per donar un major impuls a l’economia social i cooperativa de la ciutat i aprofitar el creixement d’aquest tipus de projectes a nivell local i global. Aquesta acció també forma part de l’Estratègia de Desenvolupament Socioeconòmic i d’Ocupació i de les accions de desenvolupament econòmic i professionalització que impulsen conjuntament Reus Cultura i l’IMFE Mas Carandell per a la implementació de l’Agenda 2030 i dels objectius de desenvolupament sostenible 8, 9 i 11.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.