Jornada de portes obertes a les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona i Reus aquest dissabte

Jornada de portes obertes a les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona i Reus aquest dissabte

Els centres informaran de l’oferta formativa i mostraran les seves instal·lacions, abans del període de preinscripció
De les 10 a les 13 hores i hi haurà visites guiades i xerrades informatives sobre els onze cicles formatius de grau superior que s’ofereixen entre els dos centres

Les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona i a Reus organitzen aquest dissabte una jornada de portes obertes per donar a conèixer la seva oferta formativa de cicles formatius de grau superior i mostrar les seves instal·lacions abans del període de preinscripció, que tindrà lloc del 29 de maig al 7 de juny.

A Tarragona, tothom que vulgui podrà assistir a les xerrades que el professorat realitzarà sobre cadascun dels set cicles que ofereix el centre: Animació, Il·lustració, Arts Aplicades al Mur, Fotografia, Gràfica Publicitària, Gràfica Interactiva i Joieria artística. Professorat de cada cicle oferirà una xerrada a tots els presents de 25 minuts de durada, hi haurà una salutació de benvinguda de la direcció, a més de la visita a les instal·lacions de l’Escola, situada a la carretera de Valls, s/n de Tarragona.

Nou cicle de Videjocs i Entorns virtuals a Reus

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus realitzarà xerrades informatives durant tot el matí sobre els cicles que oferirà el curs 2018-2019, entre els quals s’inclou Videojocs i entorns virtuals, de nova implantació. Aquest nou cicle formatiu de grau superior capacita professionalment l’alumnat per idear i elaborar projectes interactius i audiovisuals vinculats als diferents processos de producció de videojocs i entorns virtuals. El centre ofereix, a més, cicles Gràfica Audiovisual: Infografia 3D, Arquitectura Efímera i Projectes i Direcció d’Obres de Decoració. Els assistents a la jornada podran visitar les instal·lacions del centre, al Carrer del Vent, 6 de Reus.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.