Jornada sobre cultura japonesa “Reus i les 1000 grues”

En el marc de la celebració del 150è aniversari de les relacions diplomàtiques entre el Japó i Espanya, l’Associació Cultural Santsuru (tres grues) organitza conjuntament amb l’Ajuntament de la ciutat una jornada de cultura japonesa i cooperació amb l’objectiu d’exposar una instal•lació artística de 1.000 grues de paper. La jornada es durà a terme el pròxim dissabte 6 d’octubre a l’Antic Hospital de Sant Joan amb el títol “Reus i les 1000 grues”.

En el marc de l’activitat es realitzarà una demostració d’ikebana, una d’origami, un taller de furoshiki o una degustació de maridatge de shshi, entre altres, en el que vol ser realment una jornada multicultural.

L’esdeveniment i la instal·lació han estat creades per l’Associació Cultural Santusu, formada per Kevin Cruces, Annabel López i Rebeca Pujals, i sorgeix d’un interès per investigar “la grua de paper com a símbol de pau” i els seus efectes en l’educació.

Per aconseguir les 1.000 grues de paper s’han realitzat diversos tallers en diferents entitats de tot Catalunya durant el curs 2017-2018.
La instal·lació artística es podrà visitar el 6 d’octubre des de les 10:00 h, moment en que es farà l’acte inaugural, i fins ales 20:00 h. Tant l’entrada com totes les activitats paral·leles organitzades són gratuïtes. A més, es comptarà amb l’assistència dels Gegants Japonesos de la ciutat.

L’activitat s’ha pogut incloure al programa d’actes commemoratius dels 150 Aniversari de les relacions entre Japó i Espanya, un programa organitzat per l’Ambaixada de Japó a Espanya.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.