Jornada sobre els drets sexuals i benestar

El grup de treball pels drets sexuals a Reus ha organitzat per al pròxim dimarts dia 26 d’abril, a les 18:30 h, una jornada sobre els drets sexuals i el benestar. Es farà a Cal Massó i és gratuïta, tot i que cal inscripció prèvia al següent enllaç. La jornada, organitzada des de la regidoria de Salut i Ciutadania i titulada “Els drets sexuals i benestar, trenquem els tòpics sobre la sexualitat!” serà l’acte inaugural per a l’impuls i visibilitat dels drets sexuals a Reus.

El grup de treball pels drets sexuals a Reus té l’objectiu generar accions per visualitzar cada un dels drets,  que són essencials per l’assoliment dels més alts estàndards de la salut sexual. Així doncs, s’inicien les accions amb el dret al plaer sexual i el dret a l’expressió sexual i emocional.

La jornada anirà a càrrec de la Dra. Maria Pérez Conchillo, sexòloga de renom internacional, Presidenta del XIII Congrés Mundial de Sexologia on es van proclamar el Drets Sexuals, presidenta de l’Academia Española de Sexología y Medicina Sexual, presidenta d’honor de la Federación Española de Sociedades de Sexología y Educación Sexual, i Medalla d’or de l’Associació Mundial per a la salut Sexual.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.