Jornada sobre estratègies locals per encarar el futur

En el marc de les actuacions previstes dins del Pla Estratègic Reus Horitzó 2032, el proper 12 de novembre tindrà lloc a les instal·lacions de Fira Reus la jornada “Municipis per viure: estratègies locals per encarar el futur”. La jornada, que vol obrir la reflexió sobre el futur de la ciutat en clau metropolitana, comptarà amb la participació de diferents experts i permetrà aprofundir en experiències locals transformadores que ja s’han dut a terme amb èxit per avançar cap a municipis més amables i que convidin a viure-hi.

Experts en diferents àmbits
Tot i que el programa no està encara tancat, entre els primers experts confirmats destaquen Oriol Estela Barnet, coordinador general de l’Associació Pla Estratègic Metropolità de Barcelona; Cristina Sánchez Miret, doctora en sociologia i directora del Departament d’Empresa de la Universitat de Girona; i Ramon Gran Alomà, investigador d’Innovació Urbana a la Universitat de Harvard.

Experiències locals transformadores
Pel que fa a les iniciatives transformadores impulsades ja amb èxit a escala local, la jornada permetrà conèixer projectes centrats en àmbits com l’energia i l’habitatge i les possibilitats transformadores tant al món rural com a les grans ciutats, sense oblidar les noves polítiques socioeconòmiques que situen les persones al centre.

Inscripcions obertes
La jornada és oberta a tothom, i especialment adreçada a professionals del sector públic, autonòmic i local, personal directiu, tècnic i investigador, estudiants, professorat del món acadèmic, agents socials i entitats.

Les inscripcions es poden formalitzar ja des de la pàgina web del Pla Estratègic: https://horitzo32.reus.cat/municipisperviure

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.