Jornada sobre l’ Innolab a REDESSA

Les empreses agroalimentàries de la Catalunya Sud, interessades a innovar en productes, serveis o procediments, poden optar a participar al programa gratuït d’innovació del Hub Foodtech & Nutrition.  

Els detalls de l’Innolab es presentaran en un acte que es durà a terme al Foyer Marià Fortuny de firaReus Events, en una jornada que porta per títol: “Ets una empresa del sector agroalimentari i vols innovar, més i millor?” i que es durà a terme el dia 25 de maig.    

La jornada començarà a les 9.30 h amb la xerrada “Construint una cultura innovadora: palanca per a l’èxit empresarial”, a càrrec de David Ventura, director de màrqueting del Grup Carinsa, que investiga, fabrica i comercialitza fragàncies i aromes per al sector agroalimentari i que explicarà com fomenten la innovació i com aquesta ha anat evolucionant en la seva empresa, al llarg dels anys.  

A continuació, tres empreses del territori, adherides al Hub, presentaran els seus projectes d’innovació. Es tracta de Delafruit, Unió Agrària i Pintaluba, que intervindran amb la voluntat de compartir experiències que puguin resultar enriquidores per a la resta d’assistents.  

La jornada continuarà amb el bloc dedicat a donar a conèixer les dinàmiques d’innovació amb les quals treballaran les pimes agroalimentàries que accedeixin a la segona edició de l’Innolab. Aquest programa d’innovació iniciarà les sessions tècniques i formatives durant el mes de juny, per a continuar després amb les mentories personalitzades, que es faran entre els mesos de juliol i octubre. La finalitat és que les empreses participants obtinguin un pla d’innovació d’acord amb els seus objectius i a punt per a la seva implementació, un cop finalitzin el programa. 

Per acabar la jornada del dia 25 de maig, ACCIÓ presentarà les diferents línies d’ajuts existents i a les quals poden accedir les empreses del sector agroalimentari.  

La inscripció és gratuïta i es pot fer a través de la web de REDESSA, www.redessa.cat

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.