Joventut de Cambrils organitza tallers sobre sexualitat, comunicació i autodefensa feminista

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils ha programat aquest mes de març diferents tallers sobre sexualitat, comunicació i autodefensa feminista, dirigits tant a joves com a famílies. La regidora de Joventut, Natàlia Pleguezuelos, ha explicat que la iniciativa respon a la voluntat del departament per seguir apostant per la formació accessible per a joves i l’acompanyament a famílies de joves adolescents. 

Els propers dos tallers del març, programats pel 17 i el 23 de març, són gratuïts, s’adrecen famílies o altres referents familiars i aborden per una banda la comunicació i rols familiar i per l’altra les estratègies d’acompanyament de la sexualitat dels i les joves.   

Els cursos s’emmarquen en el programa “Treballem i estudiem” del Pla Municipal de Joventut de Cambrils, que preveu formacions subvencionades i accessibles per a joves i pares i mares amb fills/es adolescents. El passat 3 de març ja es va portar a terme el taller d’autodefensa “Juntes som més fortes” a càrrec de l’entitat SIDASTUDI, dirigit a noies d’entre 14 i 20 anys, que va permetre posar el cos al centre i debatre sobre els mandats de gènere i les violències masclistes.   

ELS DOS PROPERS TALLERS 

 17 de març. De 17 a 19 hores. Ateneu Juvenil. Taller sobre habilitats comunicatives i rols familiars a càrrec de l’entitat ENRUTA’T (dirigit a famílies) Es pretén crear un espai on poder reflexionar sobre quin és el paper que ocupa cadascú al nucli familiar, i els recursos i estratègies per ampliar i millorar la comunicació.  El taller és gratuït i presencial i compta amb el suport d’intèrpret en llengua de signes per a persones sordes. Cal inscripció prèvia a: https://www.joventutcambrils.cat/ca/blog/estrategies-familiars
 23 de març. De 17 a 19 hores. En modalitat virtual. Taller “La sexualitat travessa les nostres vides”, a càrrec de SIDASTUDI (dirigit a famílies) L’objectiu és crear un espai per compartir claus educatives i reflexions per tractar l’acompanyament a les sexualitats d’infants o joves. És gratuït i cal inscripció prèvia a: https://www.joventutcambrils.cat/ca/blog/la-sexualitat-travessa-les-nostres-vides.  
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.