JÚLIA GARCIA, GUANYADORA DE L’OR A LA 4A EDICIÓ DEL BIBLIOJOC DE SALOU

4A EDICIÓ DEL BIBLIOJOC DE SALOU

L’alcalde Pere Granados, juntament amb la regidora Maria José Rodríguez, també han fet aquest migdia entrega de la medalla de plata a la Lourdes Portella, i de la de bronze al Manel Garcia

Els campions de cada mes també han rebut unes escarapel·les durant l’acte de lliurament a la Biblioteca Municipal de Salou

Aquest matí, l’alcalde de Salou, Pere Granados, i la regidora de Cultura, Maria José Rodríguez, han lliurat junt amb la bibliotecària municipal Mª Victòria Domingo, els premis de la 4a edició del bibliOjOc celebrat a la Biblioteca Municipal. Aquest concurs consisteix en un joc de preguntes sobre el món dels llibres, que planteja cada setmana d’abril a octubre qüestions lingüístiques o visuals relacionades amb els llibres i la lectura, amb l’objectiu de promoure la lectura i dinamitzar la cultura dels llibres. Durant tota la competició es van acumulant punts, els quals permeten al final del concurs establir un pòdium amb medalles per als tres primers classificats. A més, també es fa un recompte cada mes de la competició, on es reconeix amb escarapel·les els guanyadors de cada mes.

Aquesta nova edició ha estat molt renyida i emocionant, com ha explicat la bibliotecària, i finalment els primers classificats han estat Júlia Garcia (amb el dorsal Martí Gironell) que ha guanyat la medalla d’or amb 266 punts, Lourdes Portella (amb el dorsal Arturo Pérez-Reverte) que s’ha endut la de plata amb 265 punts, i Manel Garcia (amb el dorsal Fernando Aramburu) la de bronze amb 264 punts. Els campions del mes han estat Marta Domingo al mes de maig; Marta Moya al mes de juny; Roser March al mes de juliol; J. Ramon Rodríguez a l’agost; i Maria Moya al setembre. També han rebut un detall tots els participants d’aquesta 4a edició del concurs de BiblioJoc.

L’alcalde Pere Granados ha felicitat tots els participants pel seu gran esforç durant tots aquests mesos i els han animat a seguir gaudint de la lectura en el seu dia a dia. També els ha explicat que des del govern s’està ja treballant en la nova biblioteca municipal; un projecte que pretén millorar la capacitat d’ús de la mateixa, canviar el concepte de l’equipament i oferir més i millors serveis als usuaris i ha avançat que pel proper pressupost hi haurà una bona quantitat econòmica destinada a l’inici del mateix. Per la seva banda, la regidora Maria José Rodríguez ha destacat que “aquestes activitats permeten a la ciutadania gaudir en família i aprendre a través de l’oci i la passió per la lectura”.

Tots els guanyadors del concurs han rebut premis de consum cultural, gràcies a la col·laboració de diferents establiments i entitats de Salou i de la demarcació que han obsequiat els diferents guanyadors de l’edició d’enguany. La resta de participants han rebut també un obsequi per la seva participació en aquesta nova edició del bibliOjOc.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.