L’ INS Baix Camp seu del Campionat Catskills de Farmàcia i Parafarmàcia

L’INS Baix Camp ha estat seu autonómica del Campionat Catskills de Farmàcia i Parafarmàcia. En aquest esdeveniment que busca l’excel·lència educativa a través d’una serie de proves hi han participat 8 centres educatius on es duu a terme aquest cicle formatiu: Ins Baix Camp, Institut Cal·lípolis, Institut de l’Ebre, Institut Bonanova, Institut Palamós, Institut Miquel Martí i Pol, Institut de Sales i Educem II.

Catskills és un programa d’innovació pedagògica per promoure i demostrar l’expertesa i les competències de l’alumnat de formació professional de Catalunya, en aquest cas de Farmàcia i Parafarmàcia, estudis que es duen a terme al centre reusenc. 

El programa s’articula al voltant de l’organització d’uns cicles de campionats d’àmbit català, estatal i internacional en què l’alumnat que hi participa ha de demostrar les seves destreses i habilitats en diferents modalitats. 

En aquest certamen l’alumnat del cicle formatiu de grau mitjà de Farmàcia i Parafarmàcia competeix amb 8 centres de tota Catalunya en Tècniques de venta dermocosmètica, Visibilitat de lineals i Xarxes socials.

L’empresa L’ORÉAL Dermatological Beauty és la patrocinadora del certamen d’aquesta modalitat i han aportat tot el material per a que es puguin dur a terme tot tipus de proves tècniques i testos relacionats amb el cicle formatiu de grau mitjà de Farmàcia i Parafarmàcia. L’empresa ha estat representada per part de Gloria Carrasco coordinadora del projecte Pharmaforward i Begoña Gómez, Área Education leader de  l’Oreal Dermatological Beauty.

Els guanyadors del certamen d’aquesta edició 2023 ha estat la Xènia Moreno de l’Institut de Sales, el segon lloc ha estat per a l’alumna Fatima Al Ghani del centre reusenc, INS Baix Camp, i tercer lloc per a en Sergi Mallol, de l’Institut de Palamós.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.