La Biblioteca de Cambrils obre un nou canal informatiu a través de l’aplicació Tellfy

La Biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils ha posat en marxa un nou canal informatiu obert a tothom a través de l’aplicació Tellfy. Amb aquesta eina de comunicació instantània les persones usuàries podran accedir als clubs de lectura i també als grups “Pregunta a la biblioteca” i “La Biblioteca t’informa”. 

L’aplicació és molt semblant a WhatsApp però té l’avantatge que protegeix les dades de les persones participants dels grups en cas que es faci servir l’opció de clubs de lectura. Abans d’accedir al grup del club de lectura cal donar-se d’alta presencialment a la biblioteca per tal de comprovar si hi ha places disponibles. 

Com funciona? 

  1. Descarregar l’aplicació Tellfy: http://tellfy.com/descarrega  
  2. Buscar el canal de la Biblioteca i unir-s’hi: http://tfy.to/bibliotecacambrils 

Amb “Pregunta a la biblioteca” les persones subscrites podran fer preguntes sobre qualsevol tema i amb “La biblioteca t’informa” podran estar al dia de totes les activitats que es realitzen i altres informacions d’interès. 
D’altra banda, un cop instal·lada l’aplicació, també es pot accedir a altres grups de diferents biblioteques i, fins i tot, participar virtualment als clubs de lectura que tinguin habilitada aquesta opció. Aquest servei, combinat amb Biblio Digital (https://biblioteca.ebiblio.cat/), permet fer ús dels serveis de les Biblioteques de la Generalitat de Catalunya en remot. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.