LA BIBLIOTECA DE SALOU CONVIDA A DESCOBRIR LECTURES INFANTILS, TOT JUGANT EN FAMÍLIA AMB LA INICIATIVA ‘EL LLIBRE MISTERIÓS’

ajuntament-salou

Es tracta d’una activitat lúdica per a infants de 6 a 12 anys, que consisteix a descobrir un llibre infantil, d’entre les propostes del catàleg digital ebiblio.cat

El repte és setmanal i es publicarà cada dilluns, a les xarxes socials; i el dissabte, abans de l’Hora del Conte, es donarà a conèixer la solució

Les respostes caldrà enviar-les per correu electrònic a l’adreça biblioteca@salou.cat, abans de les 12 h de cada divendres

La Biblioteca Pública Municipal de Salou convida a descobrir lectures en família amb el joc ‘El llibre misteriós’, una activitat lúdica per a les famílies amb infants de 6 a 12 anys, que consisteix en cercar una obra infantil del catàleg virtual de l’ebiblio.cat, cada setmana, durant el mes de maig.

Els enigmes es publicaran a les xarxes socials de la Biblioteca, cada dilluns, a les 12 h del migdia. Aquest contindrà 3 pistes de text sobre el llibre misteriós.

Per ajudar en la seva cerca, el dimecres de la mateixa setmana, a les 12 h, es publicarà, també, una pista de caràcter visual.

Finalment, el dissabte, abans de l’activitat de l’Hora del Conte (12 h), es descobrirà el llibre misteriós.

El primer repte es va publicar ahir dilluns, 4 de maig, i demà es podrà comptar amb la pista visual, que serà definitiva per trobar el llibre. Es farà un rànquing de les persones participants.

El regidor de l’àrea de Serveis Culturals, Xavier Montalà, ha assenyalat que “aquesta iniciativa lúdica pretén fomentar l’ús del catàleg virtual i apropar els nens i nenes de Salou al gran món de la lectura, a través de pistes d’allò més enginyoses i divertides, per jugar i passar una bona estona, en família”.

Les persones que hi vulguin participar només caldrà que facilitin a la Biblioteca el nom complet de l’infant, l’edat i telèfon, la primera vegada que enviïn una resposta. La solució es pot enviar abans de les 12 h de cada divendres, per correu electrònic, a l’adreça biblioteca@salou.cat, amb les paraules ‘LLIBRE MISTERIÓS’, com a assumpte.No és necessari disposar del carnet de la Biblioteca per poder-hi participar ni fer préstec per trobar el llibre misteriós.

És molt important no respondre directament a les publicacions de les xarxes socials, per tal de no donar pistes ni la solució a la resta de persones que hi estan jugant.

Els perfils de les xarxes socials de la Biblioteca de Salou són els següents:

– Facebook: @bibliotecadesalou

– Twitter: @bibliosalou

– Instagram: @bibliosalou

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.