La britànica Wagestream, nova empresa col·laboradora del Clúster TIC Catalunya Sud

La britànica Wagestream, nova empresa col·laboradora del Clúster TIC Catalunya Sud

L’acord entre el Clúster TIC Catalunya Sud i l’empresa britànica Wagestream suposa la incorporació d’un nou col·laborador al projecte TIC Sud en l’àmbit internacional i permetrà oferir avantatges en l’ús dels seus serveis a les empreses associades

El Clúster TIC Catalunya Sud ha començat l’any 2021 donant la benvinguda a sis noves empreses associades del territori. En aquesta línia d’expansió, s’acaba de signar també un acord de col·laboració a nivell internacional amb Wagestream. L’empresa britànica és una startup de l’àmbit Fintech que se suma al projecte del Clúster TIC Catalunya Sud després d’haver signat una operació d’aliança estratègica per desenvolupar-se a Espanya de la mà de Grupo Castilla, líder en tecnologia i coneixement en l’àmbit dels Recursos Humans i un dels socis fundadors del Clúster.

Wagesteam és el primer proveïdor europeu de sous a temps real i, juntament amb Grupo Castilla, han desenvolupat un projecte innovador que canviarà la manera en la què els empleats fan el seguiment i planificació del seu sou, així com la manera en la qual en disposen. Així mateix, dóna un impuls a la projecció internacional del Clúster TIC Catalunya Sud i li permet treballar una vegada més

amb empreses punteres i pioneres en l’àmbit tecnològic. L’acord signat avui entre el Clúster TIC Catalunya Sud, Grupo Castilla i Wagestream permetrà també que les empreses associades puguin accedir a aquests serveis en unes condicions molt avantatjoses.

El model de Wagesteam desbloqueja el plantejament del pagament mensual i ofereix accés a temps real i diari a la nòmina meritada en qualsevol moment del mes. L’objectiu és eliminar els períodes de deute i promoure el benestar financer dels treballadors i treballadores. Wagestream, fundada a Londres a l’any 2018, es va crear amb un propòsit social i entre els seus primers inversors es troben entitats benèfiques compromeses amb la millora del benestar financer de la població com Fair by Design, Joseph Rowntree, Barrow Cadbury Trust i Big Society Capital. Actualment, més de tres-centes empreses i quasi mig milió de treballadors i treballadores arreu del món ja utilitzen l’aplicació de Wagestream.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.