‘La casa de l’Eva’ a Tarragona

La seu dels Serveis Territorials del Departament de Cultura de la Generalitat a Tarragona (carrer Major, 14, Tarragona) acull l’exposició LA CASA DE L’EVA, que commemora els 20 anys del Festival EVA. La inauguració de la mostra tindrà lloc demà dijous 13 de juny, a les 19 h, al vestíbul dels Serveis Territorials de Cultura (c. Major, 14, Tarragona), amb la participació de la directora dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona, Lurdes Malgrat; la directora del Festival EVA, Jordina Biosca, i els comissaris de l’exposició, Marta R. Peribáñez i Joan Tomás. L’exposició es podrà visitar fins al pròxim 29 de juny, de dilluns a divendres de 9h a 17 h i dissabtes de 10:30 a 13:30 h.

D’aquesta manera, es reafirma el suport de la Generalitat al festival En Veu Alta, una celebració anual de la narrativa oral que reuneix artistes i públic i que persegueix l’objectiu de compartir històries que ressonen amb tothom.

Amb una programació diversa que abasta des de la tradició fins a la innovació, el Festival EVA es dedica a la promoció de la narració, la tradició i l’oralitat i està estretament vinculat amb el Penedès i el Priorat. De fet, fins al 22 de juny es duu a terme la programació al Penedès i l’edició del Festival EVA a Pradell de la Teixeta (Priorat) està prevista del 5 al 7 de juliol.

Una exposició que és una casa plena d’intimitat

La mostra que aquest dijous s’inaugura als Serveis Territorials del departament de Cultura a Tarragona és un viatge immersiu pels espais físics i de record que han marcat els 20 anys del festival En Veu Alta (EVA).

D’aquesta manera, els visitants podran recórrer un espai dissenyat per integrar-se completament en l’univers EVA, oferint als visitants una experiència que va més enllà de l’ordinari. Cada racó de la sala està ple de records i objectes quotidians que ens transporten a través d’una trajectòria vital rica i diversa. El públic pot obrir calaixeres, llegir postals, mirar la televisió o asseure’s còmodament per gaudir d’un àlbum de fotografies. Cada objecte, cada espai, està pensat per fer reviure experiències i espectacles han vestit el festival En Veu Alta al llarg del temps.

La mostra recull l’experiència de dues dècades d’aquest esdeveniment cultural que ha fet de la narrativa oral el seu estendard i ha ofert espectacles que connecten amb el públic a través de la paraula, a més de crear sinergies amb la gent i els territoris on el festival EVA desenvolupa el seu programa.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.