La Colla Vella de Valls programa una trentena d’actes per celebrar la Festa Anyal 2021

Divendres que ve, 3 de desembre, arrencaran els actes de celebració de la Festa Anyal de la Colla Vella 2021 que tindrà, amb l’actuació castellera del dissabte 11, al local social, a les 18.30h, el moment àlgid de les festes. Serà la primera vegada que la Colla actuarà per la Festa Anyal, però el fet de trobar-nos en una temporada atípica, amb molt poques actuacions a causa de la pandèmia de la COVID-19, a la proximitat de les Festes Decennals de la Candela, i a la necessitat de retornar quant abans millor a la plena normalitat, han motivat programar una actuació castellera en el marc de la Festa Anyal. A més, i per tal de continuar amb l’evolució de la Colla, s’està treballant per apujar el nivell exhibit a la passada diada de Santa Úrsula i arribar a l’actuació de les Decennals amb alguns dels castells previstos descarregats.

Els actes arrencaran el divendres 3, a les 20h, amb la inauguració oficial de les festes i un assaig especial, que clourà amb un sopar de frankfurts i una festa posterior al local Portal 22. L’endemà dissabte, a les 9h, hi haurà el tradicional campionat de Botifarra al bar de la Colla, i a migdia arrencarà el Torneig Intercasteller al Pavelló Xavi Tondo. La jornada acabarà a la sala Red Star amb el primer gran concert de les festes, amb Pirat’s Sound Sistema, Maio, Intershow i DJ Invitat.

Un altre dels moments àlgids de la Festa Anyal arribarà el diumenge 5 de desembre, Dia de Germanor, on des de primera hora i fins la matinada s’aniran succeint un seguit d’activitats a les instal·lacions del Kursaal: Esmorzar d’arengada, espectacle infantil, inflables, taller de castells, concursos de paelles i pastissos, sopar amb pa i llonganissa i, a partir de les 20h, ball amb l’orquestra Mitjanit i diferents Djs. El preu del tiquet per assistir al Kursaal serà de 5€ qui participi en un grup, com en les edicions anteriors, i de 10€ per la resta de castellers i familiars. Aquest tiquet donarà accés al recinte, al dinar, al sopar i a la Mitjanit + Djs.

Les festes continuaran el dimarts 7, amb un assaig a les 20h i un sopar piscolabis en acabar; el dimecres 8, amb un concert vermut a càrrec del Grup de Grallers de la Colla; i el divendres 10, novament amb un assaig general, a les 20h. 

L’endemà dissabte serà el principal dia de la Festa Anyal. Començarà amb un dinar d’exgrallers i grallers de la Colla, continuarà amb la inauguració d’una exposició fotogràfica centrada en el 40è aniversari del Grup de Grallers de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, i s’arrodonirà amb l’esmentada actuació castellera al local. Després dels castells, la jornada acabarà amb un sopar popular, el concert Grallers 40 anys, amb Sonat, i una sessió de DJ Ceba. La Festa Anyal clourà el diumenge 12 amb una Missa, a les 11h, a l’Església de Sant Joan, i el lliurament de carnets als nadons de la Colla.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.