La Copa Espanya de Trial en Bicicleta torna a Cambrils aquest diumenge 10 d’octubre

Cambrils acollirà per tercer any consecutiu la Copa Espanya de Trial en Bicicileta el proper diumenge 10 d’octubre.  L’esdeveniment esportiu, ja consolidat a Cambrils, està organitzat pel Club BikeTrial Costa Daurada  -de la mà de l’ex-campió del món de l’especialitat Àngel Batlle- i el Departament d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils, amb la col·laboració del Club Esquirols Cambrils i diverses empreses cambrilenques.  

Enguany, com a novetat, la prova es durà a terme a la platja del Regueral, a tocar del Port de Cambrils. L’organització preveu que uns 120 pilots d’arreu de l’Estat disputin la competició, que donarà accés a alguns participants a classificar-se per la Copa del Món de l’especialitat.    

A més, per promocionar l’esport s’hi afegeix la competició Open paral·lela perquè puguin participar els pilots amb llicència catalana o RFEC que no tinguin nivell per participar al seu nivell de Copa Espanya. Aquesta competició serà el mateix dia i les inscripcions es poden fer des del web de la federació catalana.  

Com a mesura de prevenció, les zones estaran en un recinte tancat i només hi podrà haver públic al voltant del recinte sense aglomeracions. Tant les zones, com el paddock i taula de carrera serà limitat a la persona participant amb un acompanyant durant el seu horari de competició i escalfament. A més, prèviament caldrà passar el control de temperatura i registre. L’ús de la mascareta és obligatori en tot moment per pilots, acompanyants i públic. Només els pilots se la podran treure en la zona d’entrenament.  

L’organització d’esdeveniments esportius de renom reforça la imatge de Cambrils com a destí de turisme esportiu, i és una publicitat directa dels serveis i de les instal·lacions esportives existents al municipi. 

Cambrils organitza diferents esdeveniments i proves esportives de caire esportiu, solidari, recreatiu i social, i la Copa Espanya Trial en bicicleta serà un dels importants aquesta temporada. 

Horari 

CATEGORIA INICI FI PREMIS 
OPEN CAMBRILS 8:30h 10h 10:30h 
MASTERS CADET 9h 10:30h 11h 
    
INFANTIL PROMESA M I F 10h 11:30h 12h 
JUNIOR 10:30h 11:30h 12h 
    
PRINCIPIANT ALEVÍ FEMENÍ 11:30h 13:30h 14h 
    
ÈLIT M. ÈLIT F. 11:30h 13h 13:30h 
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.