La Diputació col·labora amb l’Associació Taller Baix Camp en la formació i inserció de persones discapacitades

A través d’un conveni, impulsa la creació d’itineraris personalitzats perquè puguin tenir una feina adaptada a les seves necessitats.

La Diputació de Tarragona col·labora amb l’Associació Taller Baix Camp en la formació i capacitació de persones amb discapacitat intel·lectual i en l’adaptació dels projectes empresarials i l’activitat econòmica a les necessitats laborals d’aquestes persones. A través de la signatura d’un conveni, l’ens supramunicipal impulsa un projecte que busca crear itineraris personalitzats durant el procés d’inserció i adaptació de les persones discapacitades al lloc de treball.

El projecte s’emmarca dins del servei de manipulats del Centre Especial de Treball del Taller Baix Camp. En concret, després d’una anàlisi dels llocs de feina i un diagnòstic ocupacional personalitzat de cada treballador, aquest preveu una formació adaptada a les necessitats de cadascun d’ells i a les demandes dels diferents clients. Durant el procès també es preveuen accions de coordinació i relacions setmanals entre monitors i tècnics per fer un seguiment del programa i dels beneficiaris, avaluar la seva situació i adaptar la feina a les seves necessitats, ja que aquestes poden canviar amb el temps.

Amb aquest conveni, la Diputació fa una aportació a l’Associació familiars de persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament Taller Baix Camp de 40.000 euros. L’acord ha estat subscrit pel president de la Diputació, Josep Poblet, i pel director de l’Associació Taller Baix Camp, Josep Ramon Nogués, i la signatura s’ha realitzat en presència dels diputats, Imma Costa, Joan Josep Malràs i Joan Olivella.

L’Associació Taller Baix Camp és una entitat sense ànim de lucre que actua per a persones adultes amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies. Amb aquest projecte, es pretén la creació d’ocupació estable i de qualitat per a persones amb discapacitat; l’adaptació del lloc de treball amb l’objectiu d’augmentar el rendiment, la capacitat i la qualitat del treball, i garantir una rotació del lloc de treball com a element motivador i de desenvolupament personal.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.