La Diputació programa un nou cicle de ‘Concerts al Terrat del Carrer del Vent’ a Reus

La Diputació programa un nou cicle de ‘Concerts al Terrat del Carrer del Vent’ a Reus

 

Els dimecres 13, 20 i 27 de juny el terrat de l’Escola i Conservatori de Música i Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus acull els tres concerts d’aquest cicle de música de cambra. Aquest any els intèrprets són finalistes i guanyadors del XIII Concurs de Música de Cambra Higini Anglès 2018

La música de cambra i un escenari únic al centre de Reus tornen a protagonitzar el cicle ‘Concerts al Terrat del Carrer del Vent’, emmarcats en l’any Reus, Ciutat de la Música 2018, celebració que compta amb el suport de la Diputació de Tarragona. Durant tres dimecres del mes de juny el terrat de l’edifici del número 6 del Carrer del Vent de Reus, seu de l’Escola i Conservatori de Música i de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació, acollirà concerts de música de cambra. Aquest any, com a novetat, els intèrprets seran tres de les formacions de joves talents finalistes i guanyadores del XIII Concurs de Música de Cambra Higini Anglès, celebrat el 14 i 15 d’abril i organitzat pel Conservatori de la Diputació a Reus, que va comptar amb la participació de 34 formacions de joves estudiants de Catalunya i de la resta de l’Estat.

Els concerts tindran lloc els dies 13, 20 i 27 de juny a les 21h i seran d’accés gratuït amb invitació, amb un aforament limitat a 65 places. La reserva de les invitacions es pot fer per correu electrònic el dimarts previ a cada concert a conreus@dipta.cat i es podran recollir el mateix dia del concert entre les 17 i les 19h al Palau Bofarull (carrer de Llovera 15, de Reus). També es poden recollir, cas que en quedin, sense reserva prèvia el mateix dia del concert entre les 17 i les 19h al Palau Bofarull.

El primer dels concerts que omplirà de música de cambra i talent el terrat del Carrer del Vent, anirà a càrrec del Dúo Fraseggio, format per Sergio Monsalve Cervantes, veu, i Francesco De Grazia, guitarra. El dimecres 13 de juny oferiran un repertori amb peces de John Dowland, Carl Maria Von Weber, Isaac Albéniz i Leo Brower.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.