La DOP Siurana estrena un nou web més visual i dinàmic per fomentar la cultura de l’oli d’oliva verge extra amb segell de qualitat

La DOP Siurana estrena un nou espai web amb més accessibilitat, dinamisme i transparència informativa per fomentar la cultura de l’oli d’oliva verge extra amb distintiu de qualitat i fer-la arribar al públic final.

En el disseny tècnic del nou web, s’ha buscat que el canal de comunicació sigui àgil i dinàmic, de manera que es puguin publicar tots els actes de la DOP Siurana i les informacions relacionades amb la formació i la promoció de l’oli d’oliva verge extra (oove). L’espai web s’ha dissenyat d’acord amb les últimes tendències de disseny, amb un fons neutre i donant protagonisme cromàtic als colors daurats propis de l’oove, que són presents no només a la home sinó també a totes les pàgines secundàries.

El web està adaptat a tots els dispositius mòbils de manera que qualsevol persona pot consultar de forma còmoda i fàcil i des de qualsevol lloc, la informació relativa a la DOP i a les entitats que en formen part. De fet, un dels apartats principals és l’espai destinat a les entitats d’oli d’oliva verge extra amb DOP Siurana, que es reforçarà a través del bloc per donar visibilitat als pagesos i al treball que realitzen per tal d’elaborar un oove de gran qualitat. Precisament amb motiu del 40è aniversari del primer reglament de la DOP Siurana que se celebra aquest 2019, es vol fer més visible el valor humà dels productors i l’evolució social i econòmica que ha seguit al llarg d’aquest temps la pagesia dedicada a l’olivera. Les entitats també disposaran d’un espai privat al nou web que els permetrà fer tràmits i accedir a documentació interna de la DOP, amb la qual cosa disposaran d’una nova eina de relació i més facilitats a l’hora de disposar d’informació i de gestionar-la.

L’Agència de Reus, Nimia Comunicació, ha estat l’encarregada de desenvolupar el nou look and fell de la DOP Siurana i en les properes setmanes l’espai web s’activarà també en castellà i anglès, per tal que els consumidors de l’Estat espanyol i de l’estranger puguin accedir a la informació i hi hagi un coneixement més ampli de l’oli d’oliva verge extra, un aliment que és territori, tradició, qualitat i salut a la DOP Siurana i que és pilar de la dieta mediterrània, declarada per la UNESCO Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.