La Festa de la Primavera, el 24 i 25 de març

L’entitat comercial El Tomb de Reus, amb el suport de les regidories de Promoció de Ciutat i d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus, ha presentat aquest matí una nova edició de la Festa de la Primavera, que tindrà lloc el divendres 24 de març i el dissabte 25 de març. L’objectiu és posicionar el centre de la ciutat, l’espai El To mb, com a referent de comerç, hostaleria, bellesa i serveis de la zona. 

Recuperant el clàssic fulletó turístic de l’#espaiElTomb, iniciat l’any 2022, comença aquesta campanya. Es repartirà als establiments associats i a les oficines de turisme de Reus, a banda dels hotels de la costa i d’interior. 

El #MiraQueTinc
El Tomb promou el #MiraQueTinc, creat el 2019, que és una eina de comunicació On/Off, ja que, per una banda és una etiqueta digital (un hashtag) per posar a internet. I, per l’altra, un rètol de més de mig metre, una eina polivalent, per qualsevol època de l’any, pels aparadors, les parets i les prestatgeries, per les xarxes socials d’El Tomb i dels establiments, un eslògan publicitari de llarga durada, targeta de presentació, digital i presencial, de tota l’àmplia oferta de productes i serveis del #espaiElTomb.

La festa als locals i carrers
La Festa de la Primavera busca esdevenir moguda al #espaiElTomb, omplirà locals, carrers i places de l’esperit de la primavera, amb sortejos, festa, música, flors i colors. Se senyalitzaran els paviments amb més de 400 adhesius identificatius, es vestiran els locals amb més de 2.000 plantes aptes per decorar i per ser regalades… I a la creativitat de cada establiment s’hi sumarà l’animació als carrers, amb un personatge primaveral, que amenitzarà, estones amb música, estones al ritme d’una batucada, la tarda del divendres 24, de 17:00 h a 21:00h, i el matí del dissabte 25, de 10:00 h a 14:00 h.

La Festa es completarà amb el sorteig de dos premis de 300 € repartits en 30 vals de 10 € que es podran bescanviar en qualsevol dels establiments d’El Tomb. 

4.5/5 - (2 votes)

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.