La Fira Centre Comercial acull la cursa The Distinguished Gentleman’s Ride

La Fira Centre Comercial es prepara per acollir la final de la carrera The Distinguished Gentleman’s Ride, un dels esdeveniments benèfics amb moto més grans del món.

El pròxim 19 de maig, a partir de les 13.00 hores, el centre comercial es convertirà en el punt d’arribada de centenars de motoristes vestits amb els seus millors gal·les, els qui hauran participat en un recorregut simultani per més de 890 ciutats en més de 100 països dels 5 continents. L’objectiu d’aquesta iniciativa és crear consciència i recaptar fons per a la recerca i prevenció del càncer de pròstata, el càncer testicular i la salut mental masculina. 

Precisament, l’INE publicava a inicis del present any que en el 23 es van registrar 4.227 suïcidis, és a dir, més d’onze morts autoinduïdes al dia. Una cada dues hores, en les xifres publicades per l’INE, el 75,2% són homes, les principals víctimes de l’anomenada “pandèmia silenciosa”.

Amb motiu d’aquesta ocasió, Reus, de la mà de Moto Automòbil Club Reus, serà una de les 28 ciutats espanyoles participants en aquest esdeveniment solidari. Els motoristes arribaran al Centre Comercial La Fira al voltant de les 13.00 hores, culminant un recorregut que inicia en la Plaça Univers a les 10.00 hores.

Programa:
9.15: Trobada en la Plaça Univers
9.45: Discurs dels responsables
10.30: Sortida de Reus
Ruta: Cambrils, Salou, La Pineda, Tarragona 
Final de ruta:
13.00: Arribada a Reus i desfilada per l’interior del Centre Comercial La Fira.

Amb aquest esdeveniment, La Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i gestió d’actius, comparteix els valors solidaris i se suma a l’objectiu de The Distinguished Gentleman’s Ride de crear consciència sobre la salut masculina, promoure la detecció precoç del càncer de pròstata i testicular, i donar suport a la recerca per a trobar millors tractaments.

5/5 - (1 vote)

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.